1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Jana Šlosárová, se sídlem Žiarská 417/12 Nedožery Brezany slovenská republika, IČO 40 648 168, zapsaná, živ. reg. 307-11708, č. Žo- 2003/01546/2/PRO Okresný úrad v Prievidzi 03.02.2003  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu kabelky1.sk@gmail.com s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kamenná prodejna a náš Facebook

My na mape Google :) a na Facebooku.

Dajte nám like a budete vedieť naše novinky.

Budete žiť tak trochu s nami :)

Adresa obchodu, tu nás môžete navštíviť:

Kláštorný 1, Prievidza 971 01

Baví nás naša práca ...

V našom obchode nájdete krásne, trendové kabelky,

tašky a peňaženky pre dámy a pánov.

Pásky, šálky, šatky aj vkusnou bižutériu.

Je úžasné mať stabilný zákazníčky aj zákazníkov, mužov pribúda :)

Nikdy nevyhoviete všetkým, ale veľmi sa snažíme ... Janka a Monika

99% tovaru máme na sklade.

Dodanie najneskôr do 5 dní.

Prosím neobjednávajte si tovar,

keď nemáte o neho záujem,

ničíte tým prírodu.

Ďakujem, Janka.

Recyklujeme obaly,

obalové materiály používame opakovane.

Kabelky, peněženky, opasky, pánské tašky, bižuterie a šátky pro radost :)
Logo
www.kabelky1.cz
Janka
Janka
8.00-20.00
copyright © 2017-2020 kabelky1.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.